TM OMRON COBOT

KOM E+A, officieel integrator van TechMan Robot en vanaf 1 januari 2022 ook van OMRON.

TM/OMRON

‘s Werelds eerste collaborative robot met ingebouwde vision.

De collaborative robot, ook wel Cobot genoemd, van de firma Techman/OMRON kenmerken zich door de simpele programmering, de innovatieve vision mogelijkheden en hun veelzijdige inzetbaarheid. Daarnaast zijn de TM/OMRON cobots uitgerust met veiligheidsmaatregelen die voldoen aan de huidige standaard.
De TM/OMRON cobot kan in tegenstelling tot industriële robots samenwerken met mensen en naast mensen, zonder dat hier extra veiligheidsmaatregelen aan te pas komen.

Vision with Cobots

De TM/OMRON Cobot is uitgerust met een ingebouwd vision-systeem dat perfect in zowel de hardware als de software is geïntegreerd. Veel standaard robot vision functies zijn al in het systeem ingebouwd: patroonvergelijking, lokalisatie van objecten, beeldverbetering, lezen van barcodes en kleurherkenning. Al deze functies zijn geïntegreerd in de gebruikersvriendelijke gebruikersinterface.

TechMan/OMRON Robot

TechMan robot werd in 2012 opgericht door het bedrijf Quanta Storage Inc. uit Taiwan, ondertussen heeft Omron een deel van de activiteiten overgenomen waardoor een sterke industriele partner erbij is gekomen. De merknaam TechMan bestaat uit de woorden ‘Technology’ en ‘Human’ (Man), wat perfect het doel van de TechMan Robot verklaart. Terwijl de wereld de Industry 4.0 en het tijdperk van het Internet of Things (IoT) en cloud computing gaat ondersteunen, richten de TM/OMRON Cobots zich op het upgraden van de ontwikkelingen in de automatisering.


www.tm-robot.com

www.industrial.omron.nl/nl/products/collaborative-robots

Demo

KOM E+A heeft een demo Cobot ter beschikking staan, welke we graag willen inzetten. Dus indien U een vraag of probleemstelling heeft, neem gerust contact met ons op! Telefonisch of per mail info@kom-ea.nl

Info

Hieronder verdere informatie omtrent de TM/OMRON Cobot. Bij verdere vragen kunt U gerust contact met ons opnemen.

t

    

   

   

t