TM ROBOT FOOD

KOM E+A is vanaf eind 2018 officieel integrator van TechMan Robot voor de provincies Limburg en Noord-Brabant. De TechMan is een veelzijdige cobot die ook binnen de voedingsmiddelen industrie zijn weg gaat vinden, denkende aan inpakken, productcontrole, label scannen en stapelen.

TM Robot

‘s Werelds eerste collaborative robot met ingebouwde vision.

De collaborative robot, ook wel cobot genoemd, van de firma Techman kenmerken zich door de simpele programmering, de innovatieve vision mogelijkheden en hun veelzijdige inzetbaarheid. Daarnaast zijn de TM cobots uitgerust met veiligheidsmaatregelen die voldoen aan de huidige standaard.
De TM cobot kan in tegenstelling tot industriële robots samenwerken met mensen en naast mensen, zonder dat hier extra veiligheidsmaatregelen aan te pas komen.

Vision with cobots

De TM cobot is uitgerust met een ingebouwd vision-systeem dat perfect in zowel de hardware als de software is geïntegreerd. Veel standaard robot vision functies zijn al in het systeem ingebouwd: patroonvergelijking, lokalisatie van objecten, beeldverbetering, lezen van barcodes en kleurherkenning. Al deze functies zijn geïntegreerd in de gebruikersvriendelijke gebruikersinterface.

Techman Robot

Techman robot werd in 2012 opgericht door het bedrijf Quanta Storage Inc. uit Taiwan, ondertussen heeft Omron een deel van de activiteiten overgenomen waardoor een sterke industriele partner erbij is gekomen. De merknaam Techman bestaat uit de woorden ‘Technology’ en ‘Human’, wat perfect het doel van de Techman Robot verklaart. Terwijl de wereld de Industry 4.0 en het tijdperk van het Internet of Things (IoT) en cloud computing gaat ondersteunen, richten de TM cobots zich op het upgraden van de ontwikkelingen in de automatisering.
www.tm-robot.com

Demo

KOM E+A heeft een demo robot ter beschikking staan, welke we graag willen inzetten. Dus indien U een vraag of probleemstelling heeft, neem gerust contact met ons op! Telefonisch of per mail TMRobot@kom-ea.nl

Info

Hieronder verdere informatie omtrent de TM Robot. Bij verdere vragen kunt U gerust contact met ons opnemen.